Ön jelenleg itt tartózkodik:  Szolgáltatások - Fogbeültetés - Mini implantátumok

Mini implantátumok

mini implantátum pécs, mini implantáció pécs, mini fog implantátum, tű implantátum, azonnali implantáció, azonnali fogsor, fogsorragasztó, fogsor rögzítőMini implantátumok (tű implantátumok) idősebb korban a magabiztos mosolyért!

 

Megszeretne szabadulni régi, billegő műfogsorától?

Szeretne bátran almába harapni, magabiztosan mosolyogni?

Elkerülné a szájsebészeti műtétet?

Túlságosan elsorvadt az állcsontja ahhoz, hogy implantátumokat ültessenek be? Esetleg csak a műtétet nagymértékben megdrágító csontpótlással lehetne műgyökeret beültetni?

Nem akar több hónapot várni az implantátum  „begyógyulásra”?

Gyors eredményt szeretne?

Szájpadlás nélküli felső fogsort szeretne, mely jóval kényelmesebb és ízérzése is megmarad?Nem engedheti meg magának a hagyományos implantációt és az új fogsor készítését?

 

Mi is az a mini implantátum (tű implantátum)?

Képzelje el, hogy délelőtt elmegy fogorvosához lötyögő kivehető műfogsorával, majd már aznap egy stabil fogsorral távozik! Újra beszélgethet és nevethet önfeledten ismerőseivel, bátran ehet-ihat, kedvére sportolhat, magabiztosan élvezheti az élet adta lehetőséget!  A legújabb vékony átmérőjű (2-3 mm) implantátumok (mini implantátumok, tű implantátumok) olyan esetben is alkalmazhatóak, amikor a hagyományos implantátumok (nagyobb mint, 3,5 mm átmérőjűek) az állcsont vékonysága (sorvadtsága) miatt már nem ültethetőek be biztonsággal. Sajnos az időskor és a tartós foghiány velejárója az állcsontok sorvadása is. Ez esetben illetve ha a Páciens már nem tolerálja a műtéti beavatkozást jelenthet megoldást a mini implantátum.

mini implant pécs, tű implant pécs, mozgó fogsor pécs, lötyögő fogsor pécs, ragasztó pécs, azonnali fogsor, mini implantátumok, mini műgyökér

Beültetett mini implantátumokon stabilizált régi fogsor – a fogsor ragasztó a múlté!

 

Hogyan kerülnek beültetésre a mini műgyökerek?

A mini implantátumok egyik legnagyobb előnye a hagyományos műgyökerekkel szemben, hogy gyorsan és traumamentesen kerülnek beültetésre az állcsontba. Szájsebész specialistáink legtöbbször vágás nélkül helyezik az állcsontba a mini implantátumokat. Ez minimális sebképződéssel jár, ami feleslegessé teszi a konvencionális fogimplantátumoknál szokásos várakozási időt a gyógyulás befejeztéig. Így a stabil fogsor többé nem álom, mi azonnal valóra váltjuk Önnek! Ráadásul úgy, hogy sem pénztárcáját, sem egészségét nem terheli meg mini implantáció. A legvonzóbb mindebben pedig az, hogy a mini implantátumok esetén nem kell feltétlenül új fogsort készíteni, a mini implantátumokat pedig a kezelést követően azonnal terhelheti.

 

Hogyan rögzül a régi fogsor a mini implantátumokon?

mini implantátum pécs, mini implant pécs, mini implantáció, fogbeültetés sorvadt állcsontba, leéépült állkapocs pécs, sorvadt csont pécs, lesorvadt csont pécs, mini fogbeültetés pécsMini implantátum a csontban és a fogsorba ragasztott rögzítő betét

A fogsor stabil rögzítéséhez a felső állcsontban általában hat mini implantátumra, míg az alsó állcsontban négy mini implantátumra van szükség. A fogsor stabilitásáról a protézisbe beépített rögzítő betétek gondoskodnak, melyek behelyezéskor a mini implantátumok gömbformájú végére pattannak rá. Így a műfogsor akár egy patent rögzül a tű implantátumon. A rögzítő betét az évek alatt kikophat, mely egyszerűen cserélhető.

 

Fizetési lehetősségek

Fogorvosi kezéleseinek költségeit az alábbi módon egyenlítheti ki:

FOGBEÜLTETÉS

Fogbeültetés szájsebészetünkön! Kérjen fogorvosainktól ingyenes konzultációt!

Fogászati porcelán héj

Esztétikai fogászatunkon rendelkezésre áll a legmodernebb foghéj technológia!

RÁNC- és AJAKFELTÖLTÉS

Ajak- és ráncfeltöltés hyaluronsavval szájsebészetünkön!