Tündentál fogorvosi és szájsebészeti szakrendelő Pécs

ELÉRHETŐSÉGEK

Fogorvosi és Szájsebészeti Rendelő – Dr. Pálinkás Tünde – Dr. Vajta László

7632 Pécs, Nagy Imre út 46.

Tel.: (+36) 72/410-666 és (+36) 20/3444-303 vagy (+36) 20/243 5539

E-mail:

A Pécsi Orvostudományi Egyetemtől déli irányban a Pécs Pláza felé haladva a pellérdi útkereszteződés után a Nagy Imre út és a Lahti utca sarkán találja a fogorvosi és szájsebészeti rendelőt, melyet nagy sárga-zöld tábla jelez. Könnyen megközelíthető helyen, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk közvetlenül a fogászati rendelőnk mellett.A főbejáratnál található kaputelefon segítségével tud bejönni a rendelőbe. Mozgáskorlátozott Betegeinket is várjuk akadálymentesített szakrendelőnkben.A fogászati kezelések előtt kényelmes, családias hangulatú, klimatizált váróban foglalhatnak helyet kedves Pácienseink. A nyugodt légkör csökkenti a feszültséget, a rendelőktől való szeparáltság pedig biztosítja a nyugalmat a rövid várakozás alatt. Fogorvosi rendelőnkben kedvező áron, magas színvonalon, rövid határidővel, garancia biztosításával végezzük kezeléseinket.

Pécs városa Magyarország déli részén fekszik, Budapesttől 190 kilométerre. Személygépkocsival a 6-os fő úton vagy az M6/M60-a autópályán, vasúton a Budapest Déli pályaudvarról induló Budapest-Pécs Intercity vonattal érhető el. A fogorvosi és szájsebészeti rendelő könnyen megközelíthető az 1, 3, 6, 50 és M55, helyi járatú buszokkal is.

Távolság a környező városoktól:

Keszü2 kmKomló20 km
Pellérd5 kmPécsvárad20 km
Szentlőrinc20 kmSzigetvár30 km
Sásd30 kmBóly30 km
Harkány30 kmSiklós30 km
Drávaszabolcs30 kmMohács40 km
Bonyhád40 kmDombóvár50 km
Barcs65 kmPélmonostor (Beli manastir)65 km
Virovitoca80 kmEszék (Osijek)90 km

Keressen minket bátran legyen akár általános fogászati vagy szájsebészeti szakellátást igénylő problémája.Szakembereink ezt a lehető leggyorsabban, fájdalommentesen igyekeznek orvosolni. Fogtechnikai laboratóriumunk rövid határidővel pontos és precíz munkát végez, nagy hangsúlyt fektetve a hosszú távú funkcionális és esztétikai sikerességre.

Kiválóan felszerelt rendelőinkben megtalálhatóak azon technikai berendezések, melyekkel másutt csak külön-külön találkozhat. Kivétel nélkül nagy gondossággal kiválogatott neves amerikai, svájci és németországi gyártók anyagait használjuk.

A fogorvosi és szájsebészeti rendelő korszerűsítése a Gazdasági Minisztérium és az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg.

Fogászati csúcsminőségű tömőanyagok, lenyomatanyagok, cementek

(http://www.3m.com/)

Fogorvosi könyökdarabok, szájsebészeti műszerek, sterilizáló eszközök

(http://www.wh.com/)

Csonkfelépítő anyagok, fluorid tartalmú lakkok, fogászati cementek, üvegszálas esztétikus gyökércsapok

(http://www.voco.com/landingpage/)

Leplezőkerámiák

(http://www.gceurope.com/)

Fogfehérítő plazmalámpa

(http://www.remedent.com)

Fogászati panoráma röntgen

(http://www.soredex.com)

Fogorvosi lenyomatanyagok

(http://www.coltene.com/)

Fogászati gyökérkezelő eszközök, gyökértömő anyagok

(http://www.dentsply.com/)

Fogászati és szájsebészeti rendelőnkben térítésmentesen vezeték nélküli internet hozzáférést biztosítunk!