FOGÁSZATI ÉS SZÁJSEBÉSZETI KEZELÉSEK ÁRAI

Az első találkozás során a komplex szájvizsgálat után a szakmai lehetőségek és a Páciens igényeinek figyelembe vételével kezelési tervet és fogászati árajánlatot készítünk. A betegvizsgálat, a fogászati kezelési terv és az árajánlat elkészítése után szabadon eldöntheti igénybe veszi e szolgáltatásunkat (előbbiek díja: 5.000 ft, melyet kezelés esetén jóváírunk). A vizsgálat során szájüregi rákszűrést is végzünk, mely térítésmentes.

Amennyiben sürgősségi (soron kívüli) ellátásunkat kívánja igénybe venni, úgy annak a fogászati kezelésen felüli díja: 10.000 Ft.

Többféle kezelési alternatívát kínálunk száj- és fogazati státuszának megfelelően, majd közösen kiválasztjuk az Ön igényeihez és lehetőségeihez mérten a leginkább megfelelőt. A személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot követően Ön kötelezettség nélkül eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásunkat. Az esettől függően akár jelentős árkedvezményeket biztosítunk kedves Pácienseinknek.

Pontos kezelési terv és árkalkuláció készítéséhez kérjük jelentkezzen be rendelésünkre vagy juttassa el panoráma röntgenfelvételét vagy CBCT felvételét hozzánk személyesen vagy e-mailben. Amennyiben ezekkel nem rendelkezik, természetesen rendelőnkben igény esetén elkészítjük. Mi igyekszünk a lehető leghamarabb és legkedvezőbb fogorvosi árajánlatot adni.

fogászati árak, tündeital árlista

Fogászati kezelések során elérhető árakon kínálunk minőségi ellátást!

Fogorvosi kezelések árait a Magyar Fogorvosi Kamara ajánlása figyelembevételével állapítjuk meg.

Fogászati és szájsebészeti kezelésekre a modernkori elvárásoknak megfelelően garanciát vállalunk, mely a Camlog implantátumok esetén 10 évet, Nobel implantátumok esetén élethosszig tartó garanciát jelent.

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

  • a készpénzes fizetést előnyben részesítjük
  • bankkártyás fizetési lehetőség (Visa, Master, Maestro, Visa Electron bankártya)
  • több mint 20 különböző egészségpénztárral állunk szerződésben
  • SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadás
bankkártyás fizetés fogorvos pécs, kártyás fizetés fogászat pécs, fizetés kártyával fogorvos pécs, fogászat árak pécsen, fogorvos ár pécs, olcsó szájsebész pécs, olcso szajsebeszet pecs

Nálunk fogorvosi kezeléseiért bankkártyával is fizethet.

GARANCIA

KEZELÉSEINKRE AKÁR 10 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Fogászati és szájsebészeti rendelőnkben csak kiváló, minősített, világszerte elismert minőségű anyagokat és eszközöket használunk. Továbbá a kezelés során alkalmazott technológia a legmagasabb nemzetközi szakmai és minőségbiztosítási követelményeknek is megfelel. Az általunk végzett fogászati és szájsebészeti kezelésekre a modernkori fogászati elvárásokat követve teljeskörű fogászati és fogtechnikai garanciát vállalunk, mely implantátumok esetén akár 10 évet jelenthet! Munkánkra legyen garancia kollégáink összesen több mint 30 éves tapasztalata és a szakma szeretete az általános fogászat, a szájsebészet és az implantológia területén. Számunkra a legfontosabb a Páciens elégedettsége nemcsak a kezelés végén, hanem évekkel később is! Kérjük tekintse meg referenciáinkat, melyek 100 %-ban szakrendelőnkben készültek.

Nagyobb munkákról írásban is garanciát vállalunk az egyébként szokásos szóbeli garancia helyett. Esetleges garancia igényét a későbbiekben a garanciajegy felmutatásával tudja érvényesíteni. A garancia a kezelés minőségéről tanúskodik.

A garancialevelét kérjük jól őrizze meg, mert annak hiányában a garancia igénye teljesíthetetlen.

MIKOR ÉRVÉNYES A GARANCIA?

  • ha a Páciens betartja a fogorvos és a szájsebész által előírt utasításokat – Garancia!
  • ha megjelenik a félévenkénti (súlyosabb fogágybetegség esetén negyedévente) szűrőviszgálatokon – Garancia!
  • ha a fogorvos által javasolt állapotfenntartó kezeléseket legkésőbb 30 napon belül elvégezteti – Garancia!
  • ha az adott helyreállításhoz tartozó összes kezelést rendelőnkben végezték – Garancia!
  • ha a kezelés teljes összegét kiegyenlítette – Garancia!

Ha az átadott fogmű a fentieket betartva a rendeltetésszerű használat mellett le-, eltörik, meglazul, megreped, elszíneződik, ingyenesen felpolírozzuk, helyreállítjuk, megjavítjuk, kicseréljük azt a garancia keretein belül.

A garancia további részleteiről és feltételeiről kérjük érdeklődjön személyesen rendelőnkben! Forduljon hozzánk bizalommal legyen bármilyen a garanciával kapcsolatos vagy egyéb kérdése a kezelésekkel kapcsolatban!

fogorvosi garancia pécs, fogászati garancia pécs, garanciális fogászati kezelés pécs, garancia fogászati beavatkozásra, fogpótlás garancia

Kezeléseinkre az Európai Uniós irányelveknek megfelelően garanciát vállalunk!

SZÉP KÁRTYA ELFOGADÁS FOGÁSZATUNKON

Fogorvosi és szájsebészeti kezelésének költségeit SZÉP kártyával (Széchenyi Pihenőkártyával) is rendezheti rendelőnkben. A SZÉP kártya értékének 100 %-ban felhasználható és a kezelésel egészét kiegyenlítheti vele.
A Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP kártya) az a készpénz-helyettesítő plasztik kártya, amellyel a munkavállalónak a kártya kibocsátására (kártyakibocsátó) felhatalmazott pénzügyi vállalkozásnál ( szolgáltató ) nyitott számlájára a munkáltató által utalt támogatás ellenében előre meghatározott szolgáltatások vehetőek igénybe.

Az üdülési csekk papíralapú rendszere helyett tehát a SZÉP kártya plasztikkártyaként kerül forgalomba. Jelenleg OTP Szép kártya és MKB szép kártya használható fel bizonyos fogorvosi kezelések kiegyenlítésére.

SZÉP Kártyával az alábbi fogorvosi kezelésekért fizethet:

szep kartya fogaszat pecs, szép kártya fogászat pécs, szép kátya fogorvosnál, szep kartya fogorvosnal pecs, szép kártya fogászaton pécs, szep kartya fogaszaton pecs, szép kártya elfogadás pécs, szép kártya elfogadóhely pécs, szep kartya elfogadohely pecs, MKB szép kártya, OTP szép kártya

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Nálunk egészségpénztárikártyával is fizethet!

Az utóbbi időben folyamatosan növekszik azon Pácienseink száma, akik önkéntes egészségpénztári tagsággal rendelkeznek. Ezért a legtöbb hazai egészségpénztárral szerződésben állunk, így Ön már egészségkártyával is fizethet fogászati és szájsebészeti kezeléseiért! Ha Ön olyan egészségpénztári tag, melynek nevét nem találja a lenti listában, úgy kérésére, az adminisztrációs teendők elvégzése után a kívánt egészségpénztárral is szerződést kötünk a lehető legrövidebb időn belül.Az alábbi egészségpénztárak esetében a fogászati és szájsebészeti kezeléseket készpénz fizetése nélkül, egészségkártyájuk terhére igénybe tudja venni:

OTP Egészségpénztár
1051 Budapest, V. Mérleg u. 4.
Allianz Hungária Egészségpénztár
1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.
Generali Egészségpénztár
1066 Budapest, Teréz krt. 42-44.
Dimenzió Egészségpénztár
1119 Budapest, Fehárvári út 84/A.
Patika Egészségpénztár
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Vasutas Egészségpénztár
1144 Budapest, Kőszeg u. 26.
Tempo Egészségpénztár
1025 Budapest, Nagybányai út 92.
Medicina Egészségpénztár
1037 Budapest, Montevideo utca 5.
Prémium Egészségpénztár
1138 Budapest, Váci út 135-139.
MKB-Pannónia Egészségpénztár
1056 Budapest, Váci u. 38.
Új Pillér Egészségpénztár
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Vitamin Egészségpénztár
1023 Budapest, Bécsi út 4.