Ön jelenleg itt tartózkodik:  Szolgáltatások - Esztétikai fogászat

Fogékszer esztétikai fogászatunkon

fogékszer pécs, fogékszer felhelyezés, fogékszer ragasztó, fogékszer ár pécs, fogékszer képek, fogékszer árak pécs, fogékszer felragasztás, fogékszer vásárlásFelragasztott fogékszer a felső kismetszőn

Fogékszerek nagy választékát kínáljuk Pácienseinknek az egyszerű kristálytól a drágakőig.A fogékszer főleg fiatal hölgyek mosolyának díszítésére szolgáló apró játékszer: kedvesen, vidáman, esetleg szexisen megcsillanó kis kristálykő vagy drágakő, melyet általában a felső metszőfogakra vagy a szemfogra ragasztunk.

 

 

Hogyan rögzül a fogékszer a fogon? Káros a fogakra?

A fogékszer felhelyezéséhez nem kell előkészíteni vagy megfúrni a fogzománcot. Az apró ékszert egyszerű, a fogászat más területein is használt, ilyen célra kialakított ragasztóval illesztjük a helyére, mely a LED-lámpa hatására azonnal meg is köt. A fogékszer nem károsítja a fogakat, és bármikor eltávolítható, vagy másikra cserélhető. Köszönhető ez annak, hogy a felhelyezés során általában olyan technológiát alkalmaznak, hogy a fogzománc a legcsekélyebb mértékben se sérüljön.

fogékszer pécs, fogékszer felhelyezés, fogékszer ragasztó, fogékszer ár pécs, fogékszer képek, fogékszer árak pécs, fogékszer felragasztás, fogékszer vásárlás

Felragasztott fogékszer a szemfogon fogfehérítés után, bal felül pedig láthatatlan cirkon híd

 

Meddig marad fent a felragasztott fogékszer?

A fogékszer tartóssága egyénenként változó. Függ az ékszer elhelyezkedésétől, a páciens táplálkozási szokásaitól, illetve az esetleges harapási rendellenességeitől, így az fent maradhat pár hónapig, de akár több évig is.

Fizetési lehetősségek

Fogorvosi kezéleseinek költségeit az alábbi módon egyenlítheti ki:

FOGBEÜLTETÉS

Fogbeültetés szájsebészetünkön! Kérjen fogorvosainktól ingyenes konzultációt!

Fogászati porcelán héj

Esztétikai fogászatunkon rendelkezésre áll a legmodernebb foghéj technológia!

RÁNC- és AJAKFELTÖLTÉS

Ajak- és ráncfeltöltés hyaluronsavval szájsebészetünkön!