Ön jelenleg itt tartózkodik:  Áraink - Fogászati és Szájsebészeti árak

Fogászati és Szájsebészeti kezelések árai

Az első találkozás során a komplex szájvizsgálat után a szakmai lehetőségek és a Páciens igényeinek figyelembe vételével kezelési tervet és fogászati árajánlatot készítünk. A betegvizsgálat, a fogászati kezelési terv és az árajánlat elkészítése minden esetben ingyenes. A vizsgálat során szájüregi rákszűrést is végzünk, mely szintén térítésmentes.

Többféle kezelési alternatívát kínálunk száj- és fogazati státuszának megfelelően, majd közösen kiválasztjuk az Ön igényeihez és lehetőségeihez mérten a leginkább megfelelőt. A személyre szabott kezelési tervet és árajánlatot követően Ön kötelezettség nélkül eldöntheti, hogy igénybe kívánja-e venni szolgáltatásunkat. Az esettől függően akár jelentős árkedvezményeket biztosítunk kedves Pácienseinknek.

Pontos kezelési terv és árkalkuláció készítéséhez kérjük jelentkezzen be rendelésünkre vagy juttassa el panoráma röntgenfelvételét vagy CBCT felvételét hozzánk személyesen vagy e-mailben. Amennyiben ezekkel nem rendelkezik, természetesen rendelőnkben igény esetén elkészítjük. Mi igyekszünk a lehető leghamarabb és legkedvezőbb fogorvosi árajánlatot adni.

fogorvos ár pécs, fogászat árak pécs, fogorvosi árlista pécs, olcsó fogorvos pécs, olcsó árak fogászat, pécsi fogászati árlista, fog ár pécs, olcsó fogászat pécs

Fogászati kezelések során elérhető árakon kínálunk minőségi ellátást!

 

Fogorvosi kezelések árait a Magyar Fogorvosi Kamara ajánlása figyelembevételével állapítjuk meg.

Fogászati és szájsebészeti kezelésekre a modernkori elvárásoknak megfelelően garanciát vállalunk, mely a Camlog implantátumok esetén 10 évet, Nobel implantátumok esetén élethosszig tartó garanciát jelent.

 

Fizetési lehetőségek

  • a készpénzes fizetést előnyben részesítjük
  • bankkártyás fizetési lehetőség (Visa, Master, Maestro, Visa Electron bankártya)
  • több mint 20 különböző egészségpénztárral állunk szerződésben
  • SZÉP Kártya (Széchenyi Pihenőkártya) elfogadás
  • Erzsébet Utalvány elfogadás
 

bankkártyás fizetés fogorvos pécs, kártyás fizetés fogászat pécs, fizetés kártyával fogorvos pécs, fogászat árak pécsen, fogorvos ár pécs, olcsó szájsebész pécs, olcso szajsebeszet pecs

Nálunk fogorvosi kezeléseiért bankkártyával is fizethet.

Fizetési lehetősségek

Fogorvosi kezéleseinek költségeit az alábbi módon egyenlítheti ki:

FOGBEÜLTETÉS

Fogbeültetés szájsebészetünkön! Kérjen fogorvosainktól ingyenes konzultációt!

Fogászati porcelán héj

Esztétikai fogászatunkon rendelkezésre áll a legmodernebb foghéj technológia!

RÁNC- és AJAKFELTÖLTÉS

Ajak- és ráncfeltöltés hyaluronsavval szájsebészetünkön!