Ön jelenleg itt tartózkodik:  Miért Pécs?

Miért Pécs?

fogorvos pécs, fogászat pécs, szájsebészet pécs, fogorvosi rendelő, fogászati rendelő, pécsi magán fogorvos, magánrendelő pécs, fogászati központ

pécsi fogászati klinika, fogklinika, fogorvosi rendelés pécsett, fogszakorvos pécsen, szájsebész, körzeti fogorvos pécs

 

Zsolnay Kulturális Negyed

zsolnay pécs, zsolnay negyed pécs, fogorvos pécs, fogászat pécs, fogszabályozás pécs, fogszabályzás pécs, szájsebészet pécsen

Az Európa Kulturális Fővárosa program egyik legjelentősebb fejlesztése a Zsolnay gyár mára leromlott állapotú és zömében hasznosítatlan műemlék épületeinek felújítása, s a különféle kulturális, közművelődési és oktatási funkciók ide telepítésével pezsgő kulturális negyeddé és rekreációs területté történő átalakítása.

A jelenleg is működő gyár átköltözött a keleti épületrészekbe, az így felszabaduló területeken olyan kulturális-művészeti övezet létesült, amely nemcsak a város turisztikai palettáján új színfolt, de maguk a városlakók is egy teljesen újszerű, tartalmas kikapcsolódásra csábító létesítménnyel gazdagodnak.

A mintegy 5 hektárt felölelő Zsolnay Kulturális Negyed évente sok tízezer látogató befogadását tervezi, informatív látogatóközponttal, parkolóval, kávézókkal, egyetemi közösségi terekkel, pezsgő kulturális élettel.

További információk: www.zsolnay.hu vagy www.zsn.hu

 

M6-M60 autópálya

 

fogorvos pécs, fogászat pécs, szájsebészet pécs, fogorvosi rendelő, fogászati rendelő, pécsi magán fogorvos, magánrendelő pécs, fogászati központ

2010. március 31-e óta Pécs immáron szervesen bekapcsolódott az ország vérkeringésébe, ugyanis megépült a Pécset Budapesttel összekötő autópálya. Így autóval Budapestről szűk két óra alatt elérhető.

 

Szálláslehetőségek

Pécs az EKF cím megnyerésével számos hotellel gazdagodott. Szállások válaszhatók a megfizethetőtől egészen az *****-os kategóriáig. Lásd itt.

 

Szabadidős programok (kikapcsolódás, szórakozás)

Kösse össze kikapcsolódását egészségének megőrzésével! A város körül számos szabadidős program közül lehet választani. A Mecsextrém park Pécstől 2 km-re a 66-os út mellett helyezkedik el. A Mecseki Kisvasút a város állatkertje és vidámparkja között közlekedik 570 méter távon, mellyel az ország legrövidebb vonalú kisvasútja.Pécs és környékén számos wellness és strandolási lehetőség kínálkozik az idelátogatóknak. Büszkeségünk a  világviszonylatban is élen járó, klinikailag akkreditált gyógyhatású vízre épült Harkány fürdője, színvonalas  szállodái, és a közelmúltban újjászületett gyógycentruma.

pécsi fogászati klinika, fogklinika, fogorvosi rendelés pécsett, fogszakorvos pécsen, szájsebész, körzeti fogorvos pécs

 

Gasztronómia

non-stop fogászat, ügyelet pécs, esztétikai fogászat, altatás fogászat, szájsebészeti ügyelet, fogászati kezelésPécs gasztronómiai kínálata igen gazdag. Szubmediterrán klímánknak  köszönhetően nálunk évente háromszor is beérik a füge, és zamatosak  boraink. „Házi hegyünk”, a Mecsek igen gazdag vadban, gombában és  gyümölcsökben, minden évben az országban elsőként itt virágzik a  mandula, és híres a szelíd gesztenyénk. Pécs és régiója valóban  multikulturális, hiszen jelentős számban élnek itt kultúrájukat máig őrző  svábok, horvátok, székelyek, ami ételeink sokféleségére is kihat. A  tradicionális csárdától a konyhatechnológiai csúcsfejlesztéseivel és a világ  íz trendjeivel a magyar gasztronómiát újraértelmező luxusétteremig minden  megtalálható kínálatunkban. Íme néhány kiváló pécsi étterem:

 

 

non-stop fogászat, ügyelet pécs, esztétikai fogászat, altatás fogászat, szájsebészeti ügyelet, fogászati kezelésA Villányi borvidék, melyen Magyarország első Borút-ja vezet végig, szeretettel  várja vendégeit! Kóstolja meg a villányi termőtáj emberi és környezeti természetének  borban sűrűsödő csodáját! A kiváló bor készítése művészet, gyönyörködjön benne kedvére! Fedezze fel a borvidék építészeti és kulturális örökségét! Bízza rá magát az  itt élő emberek vendégszeretetére és érezze jól magát a hagyomány tisztelete mellett  folyamatosan megújulni képes borvidékünkön.

 

pécsi fogászati klinika, fogklinika, fogorvosi rendelés pécsett, fogszakorvos pécsen, szájsebész, körzeti fogorvos pécsPécs városának sörfőző hagyománya már az ókorra nyúlik vissza, hiszen az ispotályos rendek már 1301-től ismerték és főzték itt a Mecsek kristálytiszta forrásainak vizéből készített sört. Ezt a hagyományt vitte tovább Hirschfeld Lipót mikor 1848-ban megalapította a Pécsi Sörfőzde jogelődjét a Hirschfeld S. Sörgyár Részvénytársaságot. Erre az értékre épít ma is a Pécsi Sörfőzde. Lehetőség van a friss, helyben főzött sör kóstolására is.

További információk Pécs és környékéről itt.

Fizetési lehetősségek

Fogorvosi kezéleseinek költségeit az alábbi módon egyenlítheti ki:

FOGBEÜLTETÉS

Fogbeültetés szájsebészetünkön! Kérjen fogorvosainktól ingyenes konzultációt!

Fogászati porcelán héj

Esztétikai fogászatunkon rendelkezésre áll a legmodernebb foghéj technológia!

RÁNC- és AJAKFELTÖLTÉS

Ajak- és ráncfeltöltés hyaluronsavval szájsebészetünkön!