Ön jelenleg itt tartózkodik:  Rólunk - 17.sz. körzet

17.számú fogászati körzet (körzeti fogorvosi rendelő) - 17. sz fogorvosi körzet

17. számú vegyes fogászati körzet alapellátása a lakcímkártyán található állandó lakhely szerint történik:

Acsády Ignác utca

Eszék utca 1-29/B.

Kerényi Károly utca

Keszüi út 83,83/B

Lahti utca

Pollack Mihály utca

Stadion utca

Szántó Kovács János utca

(kivéve a 2-8. számokat)

körzeti fogorvos pécs, ingyenes fogorvos, pécs ingyen fogászat, tb fogászat, tb fogrovos pécs, sztk fogászat pécs, körzeti orvos pécs, taj kártya fogorvos, oep fogorvos, oep fogászat

Rendelőnk NEAK szerződés alapján a 17. számú vegyes fogászati körzet alapellátását is végzi.

 

A 17. számú vegyes fogorvosi körzet betegeit várjuk kezelésre OEP rendelési időben vagy magánrendelésünkön. Sürgős esetben soron kívül aznap ellátjuk kedves betegeinket (magán és körzetes betegeinket egyaránt). A betegfogadás előzetes megbeszélés alapján történik. A hosszú várakozás megelőzésére kérjük időben jelentkezzen be körzeti fogászati vagy magánrendelésünkre telefonon vagy emailben.

Fogászati rendelőnkben az Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelől (NEAK) kötött szerződés alapján végezzük a 17. számú fogorvosi körzet fogászati alapellátását is.

 

Az NEAK jelenleg csak bizonyos beavatkozásokat finanszíroz. Ezek közé tartozik az egyszerű foghúzás, gyökérkezelés és gyökértömések, a hagyományos (amalgám) tömések, az esztétikus tömések alapváltozatai és az íny feletti fogkő eltávolítás. Nyugdíjasoknak (62 év felett) továbbá a kivehető fogpótlások (egyszerű kapcsos fogsor, műanyag teljes fogsor) orvosi díja is NEAK finanszírozott, de a technikai díjat a beteg fizeti. Felnőtteknek (18-62 év) a fogpótlás nem TB (Társadalom Biztosító) támogatott a körzeti fogorvosi ellátás keretein belül sem. Körzetileg ide tartozó pácienseink jogosultak a TB által finanszírozott alapellátásra a mindenkori aktuális havi volumen kereten belül. /151/2008 (V. 30.) kormányrendelet alapján.

További információt a TB támogatott fogászati ellátásról a rendelőnkben körzeti orvosainktól kérhet illetve az Országos Egészségbiztosítási Pénztár honlapján kaphat. (www.oep.hu)

Fizetési lehetősségek

Fogorvosi kezéleseinek költségeit az alábbi módon egyenlítheti ki:

FOGBEÜLTETÉS

Fogbeültetés szájsebészetünkön! Kérjen fogorvosainktól ingyenes konzultációt!

Fogászati porcelán héj

Esztétikai fogászatunkon rendelkezésre áll a legmodernebb foghéj technológia!

RÁNC- és AJAKFELTÖLTÉS

Ajak- és ráncfeltöltés hyaluronsavval szájsebészetünkön!